Supercap product

“Hierdoor heb ik een veel groter uithoudingsvermogen”

Ik loop vaak hard en doe soms ook mee aan hardloopwedstrijden. Dan slik ik een capsule SuperCap. Hierdoor heb ik een veel groter uithoudingsvermogen. Ik merk ook dat mijn conditie veel sneller opbouwt. Kelly Disclaimer

SuperCap als sportpil

SuperCap Extreme is een plantaardig product dat als voedingssupplement wordt verkocht. SuperCap Extreme is een natuurlijk energie gevend product en het zorgt voor een groter uithoudingsvermogen en een heldere geest. Je krijgt een extra dosis fysieke en mentale energie. Veel sporters gebruiken SuperCap Extreme tijdens de training. Extra energie zal het gevoel van vermoeidheid wegnemen en aanzetten tot hogere lichamelijke prestaties. Het is niet illegaal maar op sommige officiële wedstrijden kan er op getest worden. Lees meer over legale en illegale sportsupplementen.

Dé legale sportpil

  • Meer energie
  • Meer uithoudingsvermogen
  • Betere lichamelijke prestaties
  • Heldere geest
  • Niet verslavend

Gebruik

Slik 30 minuten voor het begin van de training 1 capsule SuperCap Extreme. Je zult tijdens het trainen bruisen van de energie en waar anderen het laten afweten door vermoeidheid kun jij onvermoeid doorgaan. Hierdoor zullen je spieren zich extra gaan ontwikkelen en zal je conditie behoorlijk omhoog gaan.

In combinatie met guarana of cafeïne wordt de werking van SuperCap Extreme extra versterkt. Gebruik cafeïne altijd met mate.

Ondanks SuperCap Extreme uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat raden wij aan dit niet te gebruiken tijdens zwangerschap en/of zogen, bij hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, aandoeningen aan de schilklier of urinewegen, diabetes, vergrote prostaat, gebruik van M.A.O.-onderdrukkers of het gebruik van medicijnen. Raadpleeg in geval van twijfel jouw arts. Verminder of stop het gebruik bij negatieve effecten, rillingen, nervositeit of slapeloosheid.