Supercap product

“We doen het nu wel eens twee keer op een dag”

Mijn vriend heeft vaak zin in seks maar ik hou het gewoon niet zo lang vol. Ik ben op internet gaan zoeken naar middelen om hier iets aan te doen, zo kwam ik SuperCap tegen. We doen het nu wel eens twee keer op een dag. Emma Disclaimer

Betere seks met SuperCap

SuperCap Extreme is een plantaardig product dat als voedingssupplement wordt verkocht. SuperCap is een natuurlijk energie gevend product en het zorgt voor een groter uithoudingsvermogen en een heldere geest. Je krijgt een extra dosis fysieke en mentale energie. Je ervaart een empathische gevoel dat je meer verbonden maakt met andere mensen. Je krijgt aangename tintelingen en rillingen over je huid, je hoofd en de rest van je lichaam. Velen gebruiken SuperCap Extreme om seks veel intensiever te beleven en het langer vol te houden. Snel herstel en een flinke dosis energie maakt het mogelijk om meerdere malen per etmaal van elkaar te genieten. Om de seksuele beleving te verhogen maken sommige mensen gebruik van drugs. Hier hebben echter vaak negatieve bijwerkingen. SupcerCap Extreme bestaat voor 100% natuurlijke ingrediënten waardoor deze in tegenstelling tot (illegale) drugs, volledig veilig zijn. Lees meer over de effecten van (illegale) drugs met betrekking tot seks.

Geef je seksleven een boost

  • Langer genieten van seks
  • Intenser orgasme
  • Meer gevoel tijdens seks
  • Aangename tintelingen
  • Sterkere verbondenheid
<em>Geef je seksleven een boost</em>

Gebruik

Slik samen met je partner aan het begin van de avond 1 capsule SuperCap Extreme. Binnen 30 minuten zul je het resultaat merken. Door het empathische gevoel in combinatie met de extra energie maakt dat de seks veel intensiever wordt beleefd.

In combinatie met guarana of cafeïne wordt de werking van SuperCap Extreme extra versterkt. Gebruik cafeïne altijd met mate.

Ondanks SuperCap Extreme uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat raden wij aan dit niet te gebruiken tijdens zwangerschap en/of zogen, bij hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, aandoeningen aan de schilklier of urinewegen, diabetes, vergrote prostaat, gebruik van M.A.O.-onderdrukkers of het gebruik van medicijnen. Raadpleeg in geval van twijfel jouw arts. Verminder of stop het gebruik bij negatieve effecten, rillingen, nervositeit of slapeloosheid.