Veel gestelde vragen over SuperCap Extreme

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over SuperCap Extreme. Kijk eerst of uw vraag bij de meest gestelde vragen staat voordat u contact met ons opneemt. Lees over het gebruik van SuperCap Extreme, ingrediënten, uw bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemene vragen over SuperCap Extreme

Voor wie is SuperCap Extreme geschikt?
SuperCap Extreme is geschikt voor zowel mannen als vrouwen boven de 18 jaar die behoeft hebben aan meer energie tijdens het uitgaan, sport en seks. Ook is SuperCap Extreme geschikt voor personen die effect willen hebben tijdens het afvallen.

Waar wordt SuperCap Extreme gemaakt?
De natuurlijke ingrediënten van SuperCap Extreme komen uit diverse delen van de wereld en worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Welke ingrediënten bevat SuperCap Extreme?
SuperCap Extreme bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.
Ingrediënten per capsule: Groene thee (bevat 400 mg cafeïne), cacao (bevat 8% Theobromine), cayenne, L-fenylalanine, jabrorandus, NADH. Dit product geeft natuurlijke energie. Dit is een voedingssupplement. Dit is geen medicijn. 1 capsule = 0.95 gram

Hoe lang kan ik SuperCap Extreme bewaren na het openen?
Op de verpakking van SuperCap Extreme staat de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op het etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie. Houd SuperCap Extreme buiten het bereik van kinderen.

Wordt SuperCap Extreme vergoed door mijn verzekering?
SuperCap Extreme is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Vragen over het gebruik van SuperCap Extreme

Is SuperCap Extreme legaal?
SuperCap Extreme is helemaal efedrinevrij en daarom de beste legale party pil die er op dit moment te krijgen is. Op sommige officiële sportwedstrijden kan er wel op getest worden.

Hoe lang duurt het voor er effect optreed?
Na ongeveer 30 minuten zul je het effect merken. Slik de capsule dus 30 minuten voor het sporten, de seks of het uitgaan.

Hoeveel capsules moet ik slikken voor ik effect merk?
Om af te vallen is 1 capsule per dag voldoende. Voor meer energie tijdens de seks, uitgaan en sporten kun je 1 capsule per keer gebruiken.

Werkt superCap Extreme verslavend?
SuperCap Extreme bevat geen verslavende middelen.

Hoe lang mag ik SuperCap Extreme slikken?
SuperCap Extreme kun je zo lang slikken als je wilt.
Als je SuperCap Extreme slikt om extra vet te verbranden zul je ook meer afvalstoffen produceren die je lichaam natuurlijk ook moet kunnen afvoeren. Slik SuperCap dus niet langer dan 5 weken achter elkaar. Stop daarna 2 weken met het gebruik van SuperCap Extreme en laat je lichaam alle afvalstoffen afvoeren.

Heeft SuperCap Extreme bijwerkingen?
In sommige gevallen kun je last krijgen van nervositeit, rillerigheid of slapeloosheid.

Kan ik SuperCap Extreme gebruiken in combinatie met drugs, alcohol of cafeïne?
In combinatie met cafeïne wordt de werking van SuperCap Extreme extra versterkt. Gebruik cafeïne altijd met mate. Er zijn geen verhoogde risico’s aan het gebruik van SuperCap Extreme in combinatie met drugs of alcohol. Toch willen we je graag wijzen op de gevaren van (illegale) drugs. Ons advies is deze liever niet te gebruiken.

Kan ik superCap Extreme gebruiken in combinatie met medicijnen?
Ondanks SuperCap Extreme uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat raden wij aan dit niet te gebruiken in combinatie met M.A.O.-onderdrukkers andere medicijnen. Raadpleeg in geval van twijfel de arts.

Wanneer mag ik SuperCap Extreme niet slikken?
Ondanks SuperCap Extreme uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat raden wij aan dit niet te gebruiken tijdens zwangerschap en/of zogen, bij hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, aandoeningen aan de schilklier of urinewegen, diabetes, vergrote prostaat, gebruik van M.A.O.-onderdrukkers of het gebruik van medicijnen. Raadpleeg in geval van twijfel jouw arts. Verminder of stop het gebruik bij negatieve effecten, rillingen, nervositeit of slapeloosheid.

Vragen over het bestellen en kopen van SuperCap Extreme

Waar kan ik SuperCap Extreme kopen?
U kunt SuperCap Extreme bestellen via de officiële website van SuperCap Extreme of het product op komen halen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland op werkdagen tussen 09:00-17:00.

Moet ik een account aanmaken om te kunnen bestellen?
Nee, u kunt direct uw gegevens invullen en SuperCap Extreme bestellen.

Hoe kan ik SuperCap Extreme betalen?
Op de bestelpagina worden diverse betaalmethoden aangeboden. Nederlandse klanten kunnen betalen door middel van iDeal, PayPal, Creditcard of overboeking op onze rekening. Belgische klanten kunnen betalen via PayPal, Bancontact/Mister Cash, eMaestro, Creditcard en overboeking op onze rekening.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor bestelling binnen Nederland zijn: €3,50, voor België zijn deze €4,50.

Kan SuperCap Extreme discreet verzonden worden?
Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Het is niet mogelijk uw bestelling te annuleren. Ziet u toch af van uw aankoop dan kunt u uw bestelling na levering direct retour sturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling, hoe kan dit?
Het is mogelijk dat deze email in uw map met ongewenste email terecht gekomen is. Controleer dit a.u.b. eerst. Kunt u de bevestiging nog niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestelt u voor 17:00 uur en heeft u betaald met PayPal, iDeal of Creditcard dan streven wij ernaar uw bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Voor de levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Levering in Nederland geschied meestal de dag na verzending door ons, in België 2 dagen na verzending door ons, en in andere landen kan dit langer duren.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Ja dat kan. Op het bestelformulier vult u het juiste adres in. Uw bestelling zal dan geleverd worden op het door u aangegeven adres.

Waarom ontvang ik een betalingsherinnering?
Wanneer u een bestelling plaatst maar de betaling nog niet door ons ontvangen is ontvangt u automatisch een betalingsherinnering. U kunt het bedrag alsnog aan ons betalen. Zodra wij de betaling binnen hebben zal de bestelling verwerkt worden.
Bij een overboeking via de bank kan het zijn dat deze automatische herinnering en de verwerking van uw betaling elkaar kruizen. In uw orderbevestiging vindt u een link om de status van uw bestelling te bekijken.
Heeft u per ongeluk twee orders aangemaakt en er één betaald, dan zult u van de andere order een herinnering ontvangen. Deze kunt u negeren.
Wilt u afzien van de bestelling? Wanneer de betaling niet voldaan wordt zal de bestelling geannuleerd worden, u kunt deze herinnering dan dus negeren.

Ik heb geen Track and Trace code ontvangen
In de orderbevestiging die u per mail ontvangen heeft staat een link om de status van uw bestelling te bekijken. Op deze pagina vindt u ook de Track and Trace code.