Supercap product

“Met SuperCap kan ik een dieet volgen terwijl ik de hele dag voldoende energie heb”

Ik heb meerdere keren geprobeerd af te vallen. Dit lukte steeds niet omdat ik dan honger had en me slap en futloos voelde. Met SuperCap kan ik een dieet volgen terwijl ik de hele dag voldoende energie heb. Martha Disclaimer

Afvallen met SuperCap

SuperCap Extreme is een plantaardig product dat als voedingssupplement wordt verkocht. SuperCap is een natuurlijk energie gevend product en het zorgt voor een groter uithoudingsvermogen en een heldere geest. Je krijgt een extra dosis fysieke en mentale energie. SuperCap Extreme is ook zeer goed geschikt als middel om snel overtollige kilo’s kwijt te raken. Doordat het de eetlust vermindert en de vetverbranding stimuleert zul je zonder je lusteloos en slap te voelen snel veel kilo’s kwijt raken.

Makkelijker afvallen

  • Geeft meer energie
  • Stimuleert de vetverbranding
  • Stimuleert de stofwisseling
  • Onderdrukt de eetlust
  • Sneller afvallen
<em>Makkelijker afvallen</em>

Gebruik

Slik 's morgens 1 capsule SuperCap Extreme. Hierdoor vermindert je hongergevoel en heb je minder verlangen naar snacks of tussendoortjes. SuperCap Extreme zorgt dat uw stofwisseling sneller verloopt en daardoor zullen calorieën in verhoogd tempo worden afgebroken. In combinatie met guarana wordt de werking van SuperCap Extreme extra versterkt.

Als je SuperCap Extreme slikt om extra vet te verbranden zul je ook meer afvalstoffen produceren die je lichaam natuurlijk ook moet kunnen afvoeren. Slik SuperCap Extreme dus niet langer dan 5 weken achter elkaar. Stop daarna 2 weken met het gebruik van SuperCap Extreme en laat je lichaam alle afvalstoffen afvoeren.

Voor een extra groot resultaat raden wij aan een gezonde levensstijl aan te nemen. Gezonde voeding en voldoende beweging is daarbij van groot belang. Lees hier meer over een gezonde levensstijl.

Ondanks dat SuperCap Extreme uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat raden wij aan dit niet te gebruiken tijdens zwangerschap en/of zogen, bij hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, aandoeningen aan de schilklier of urinewegen, diabetes, vergrote prostaat, gebruik van M.A.O.-onderdrukkers of het gebruik van medicijnen. Raadpleeg in geval van twijfel jouw arts. Verminder of stop het gebruik bij negatieve effecten, rillingen, nervositeit of slapeloosheid.