Supercap product

Dé legale partypil

  • Meer energie
  • Stimuleert de hersenen
  • Versterkt zintuigen
  • Aangename tintelingen
  • Verliefd gevoel

Effecten en risico's van Partydrugs

Ben je vermoeid en wil je wat meer energie in je dagelijkse bezigheden, tijdens het sporten of tijdens het feesten? Sommige mensen maken gebruik van (party)drugs zoals GHB, speed en XTC. Deze middelen geven je tijdelijk meer energie en een vrolijk gevoel maar gaan meestal gepaard met een groot gezondheidsrisico en zijn vaak illegaal.

GHB
GHB staat voor 4-hydroxybutaanzuur, ook wel gamma-hydroxyboterzuur genoemd. GHB is een kleurloos drankje wat vaak verkocht wordt in een plastic buisje. Het middel wordt puur gedronken of gemixt met frisdrank. De effecten beginnen ongeveer na 15-30 minuten en kunnen 2-3 uur aanhouden. GHB werd vroeger gebruikt als narcosemiddel bij operaties, het heeft dan ook een verdovend effect. Het geeft je een vrolijk gevoel, angsten nemen af en je kunt zin in seks krijgen. Door het verdovende effect loop je het risico out te gaan. Een combinatie van GHB met andere drugs zoals alcohol, XTC, speed of coke verhoogt dit risico enorm.

Speed
Speed bevat amfetamine, dit zorgt voor een langdurige stimulatie van lichaam en geest. Speed komt vaak voor in poedervorm. Wanneer je het snuift merk je de effecten al na enkele minuten. Je kunt speed ook slikken, dan begint het na 15-30 minuten te werken. De effecten houden 4-8 uur aan. Speed heeft als risico dat je hart- en bloedvaten belast worden. Ook stijgt je lichaamstemperatuur waardoor oververhitting kan ontstaan en put het je energievoorraad uit. In combinatie met XTC loop je een verhoogd risico op hersenschade, uitdroging en oververhitting.

XTC
XTC bevat MDMA, dit werkt stimulerend en energie verhogend maar het werkt ook op je bewustzijn. Je ervaart muziek en waarnemingen anders en krijgt meer behoefte om te knuffelen. XTC kun je snuiven maar wordt over het algemeen geslikt. De effecten treden dan binnen 20-60 minuten op en houden 4-6 uur aan. Door het gebruik van XTC kunnen je hersenen veranderen, je geheugen raakt beschadigd en je loopt het risico op uitdroging en oververhitting. Vooral in combinatie met andere drugs zoals speed en cocaïne loop je nog meer gezondheidsgevaar.

SuperCap Extreme
Het heeft ongeveer dezelfde uitwerking als XTC maar dan in een mildere vorm en niet met de heftige pieken. Wel ervaar je een empathisch gevoel wat je meer verbonden maakt met andere mensen. Je krijgt aangename tintelingen en rillingen over je huid, je hoofd en de rest van je lichaam. SuperCap Extreme zorgt voor meer energie, stimuleert de hersenen en het zenuwstelsel waardoor je waarnemingen, zoals zien, voelen en ruiken worden versterkt. Het effect van SuperCap Extreme treedt binnen 30 minuten op en houdt de hele avond aan. Het voordeel van SuperCap Extreme is dat deze geen negatieve bijwerkingen heeft en niet verslavend is.
Lees hier welk effect drugs kan hebben op seks.

“Gek dat SuperCap legaal is”

Gek dat SuperCap legaal is. Het heeft echt het zelfde effect als XTC. Het zal wel komen doordat dit niet verslavend is. Het voordeel is dat je je pillen niet hoef te laten testen, je weet dat je het kunt vertrouwen. Patricia Disclaimer