Supercap product

“Ik had meer energie om het sporten vol te houden”

Afvallen vind ik altijd iets voor vrouwen. Als man gebruik je geen afslankpillen, je gaat gewoon sporten. Maar sporten valt niet mee als je nog geen conditie hebt en het duurt lang voor je resultaat ziet. Dus ik probeerde het met SuperCap. Zo had ik meer energie om het sporten vol te houden en kreeg hierdoor sneller resultaat. Daarbij begon ik ook meer vet te verliezen. Ik ben blij dat ik SuperCap heb ontdekt. Leo Disclaimer

Gezond leven

Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op je dagelijkse voeding. Ze bevatten extra vitamines en mineralen en zijn verkrijgbaar als pil, capsule, poeder, druppels of drankje. Er zijn verschillende supplementen die het afvallen stimuleren. Het is natuurlijk goed om ze te gebruiken in combinatie met een gezonde voeding en voldoende beweging.

Gezonde voeding
Een gezonde voeding bestaat uit verschillende elementen. Allereerst is het belangrijk de stofwisseling constant bezig te houden. Eet daarom gevarieerd en verspreid over de hele dag. Zo krijg je lichaam constant energie en loop je geen achterstanden op die later ingehaald worden met ongezonde tussendoortjes. Door geen maaltijden over te slaan en meer eet momenten in de dag te bouwen slaat het lichaam minder vetten op. Een crashdieet is dus geen goed idee omdat je lichaam reserves gaat opslaan.

Het ontbijt is het belangrijkste eetmoment van de dag. De stofwisseling wordt meteen op gang gebracht en je zult met meer energie aan de dag beginnen.

Groente en fruit bevatten veel vitamines en mineralen, welke zorgen voor een voller gevoel. Hierdoor ga je minder voeding met vetten en koolhydraten gebruiken. Eet dus bij iedere maaltijd groentes of een stuk fruit.

Water reinigt het lichaam. Door twee liter water per dag te drinken worden afvalstoffen uit je lichaam afgevoerd. Water vult je lichaam ook goed waardoor je minder gaat eten.

Langzaam eten en goed kauwen zorgt voor een sneller vol gevoel. Het duurt even voor je hersenen de signalen ontvangen dat je genoeg gehad hebt, wanneer je snel eet krijg je in deze tijd voeding binnen die dus eigenlijk overbodig is.

Alcoholhoudende en koolzuurhoudende dranken bevatten veel calorieën. Door inname van deze dranken te beperken zul je minder calorieën binnen krijgen.

Voldoende bewegen
Sporten is gezond, het helpt je om sneller op je gewenste gewicht te komen en geeft je extra energie. Toch is het voor veel mensen moeilijk om regelmatig te bewegen. Ze zijn niet gemotiveerd genoeg of weten niet zo goed wat ze dan moeten gaan doen.

Om gezond te leven is het belangrijk minimaal een half uur per dag matig intensief te bewegen. Je kunt verschillende momenten dat je beweegt bij elkaar optellen maar beweeg minimaal 10 minuten achter elkaar. Onder matig intensief bewegen valt stevig wandelen, fietsen, traplopen of huishoudelijk werk zoals ramen zemen, badkamer schoonmaken, grasmaaien en boodschappen doen met zware tassen.

Hiernaast is het belangrijk drie keer per week 20 minuten stevig te bewegen en twee keer per week krachtoefeningen te doen. Dit kan bijvoorbeeld in de sportschool of geef je op voor de Bootcamp in de buurt. Ook zijn er goedkope sporten die je thuis kunt uitvoeren zoals touwtje springen, hoelahoepen en krachtoefeningen. Zorg voor het sporten altijd voor een goede warming-up en sluit af met een cooldown.

Tijdens het sporten gebruik je de opgeslagen energie uit je lichaam. Maar sporten zorgt er ook voor dat deze energie door je lichaam gaat stromen. Dit is belangrijk voor je energiehuishouding. Wanneer je regelmatig en op de juiste manier traint bouw je spiermassa op. Deze sterke spieren maken het nog makkelijker om te kunnen trainen en je energiehuishouding en vetverbranding te stimuleren. Sporten zorgt er ook voor dat je je gedachten kunt laten varen, je hoofd wordt leeggemaakt. Je zult je mentaal minder vermoeid voelen.

Sommige sporters gebruiken sportvoeding of -supplementen om meer energie te hebben tijdens het sporten. Lees meer over legale en illegale sportsupplementen.

Makkelijker afvallen

  • Geeft meer energie
  • Stimuleert de vetverbranding
  • Stimuleert de stofwisseling
  • Onderdrukt de eetlust
  • Sneller afvallen