Supercap product

“Ook krijg ik er een licht verliefd gevoel van”

Ik werk in een gay seksclub, mijn werk is zeer vermoeiend en ik voel me niet altijd tot iedere klant aangetrokken. Door SuperCap heb ik meer energie om het de hele dag vol te houden. Ook krijg ik er een licht verliefd gevoel van. Zo is het makkelijker voor me om iedere klant te geven waar hij/zij voor komt. Menno Disclaimer

Drugs en seks

Met SuperCap Extreme kun je langer door gaan met de seks en een intenser orgasme beleven. In tegenstelling tot drugs heeft SuperCap Extreme geen negatieve bijwerkingen doordat deze voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.
Drugs kan de ontremming tijdens de seks wegnemen, waardoor ongewenste seksuele intimiteiten kunnen ontstaan. Daarnaast kunnen sommige soorten drugs ook een negatieve invloed hebben op de seksuele prestaties, en seks soms zelfs onmogelijk maakt.

Alcohol
Alcohol is de meest gebruikte ‘Drugsoort’. Van alcohol is het onder veel mensen wel bekend dat het een ontremmend effect heeft en dat teveel alcohol de seksuele prestaties negatief beïnvloeden kan. Overmatig alcoholgebruik kan op langere termijn zorgen voor een verminderd libido.

Wiet
Bij de meeste gebruikers van wiet neemt het verlangen naar seksueel contact toe en voelt men zich meer ontspannen. Bij teveel wiet gebruik kan echter een verdovend effect optreden waardoor de seksuele prestaties afnemen.

Cocaïne
Cocaïne kan wanneer dit slechts incidenteel gebruikt wordt, de seksuele opwinding verlengen. Het stelt het tijdstip van een orgasme uit waardoor langer van seks genoten kan worden.

GHB
GHB kan het seksuele verlangen vergroten en ook de erectie en het orgasme versterken. Helaas wordt GHB vaak gebruikt als ‘rape-drug’. Vooral in combinatie met alcohol kan GHB negatieve gevolgen hebben.

Ons advies: pas op met drugs, gebruik het liever niet! Wil je toch je stemming positief beïnvloeden en langer en intenser genieten? Gebruik dan SuperCap Extreme. Lees meer over de risico’s van (illegale) partydrugs.

Geef je seksleven een boost

  • Langer genieten van seks
  • Intenser orgasme
  • Meer gevoel tijdens seks
  • Aangename tintelingen
  • Sterkere verbondenheid